PISCINA IDEALA
Seriile RIVERINA
Cele mai mari avantaje!

- proiectarea moderna "free shape" (forma libera) face din Riverina o piscina eleganta pentru orice tip de casa sau mediu;

- fundul piscinei, care coboara gradat este potrivit atat persoanelor in varsta cat si copiilor;

- trepte largi si zone de relaxare integrate, unde pot fi instalate duze de masaj sau elemente de masaj prin aer;

- dispozitive de prindere tip bara pe perimetru si stratul antiderapant pe scari asigura siguranta pentru inotatorii tineri;

- zona de relaxare din partea mai adanca a piscinei;

- supapa hidrostatica integrata;

- opţiunea de a instala Vantage - sistemul de auto-curatire.

Structura piscinei este suficient de elastica incat sa se poata ajusta la o neregularitate moderata a solului si permite instalarea pe o panta sau un teren dificil. Aceste avantaje sunt intensificate de controlul riguros al productiei Compass si de proiectarea care intruneste cele mai stricte standarde.


Seriile JAVA

- Piscinele in stil clasic Seriile Java cu sistemul original de constructie Compass. Java reprezinta o piscina unica cu trepte romane si cu adancime constanta. Partea de intrare impresionanta intensifica forma piscinei, care este perfecta pentru jocuri in apa. Proiectarea clasica Java va crea armonie si in gradina dumneavoastra.

- Siguranta este motoul nostru in cazul fiecarei piscine Compass, iar Java este un exemplu perfect. Zonele de relaxare de pe cele doua parti si treptele romane largi integrate, fac intrarea in si iesirea din apa sigura. Dispozitivul de prindere tip bara de pe perimetru se gaseste chiar sub suprafata apei ca sa asigure suport pentru copii si un ajutor adultilor cand parasesc piscina in orice punct. Treptele, marginea si fundul piscinei au lacuire speciala pentru a nu permite alunecarea picioarelor.

- Instalare usoara si rapida. Apa sarata - nicio problema … Suprafata uniforma, fara pori nu permite dezvoltarea algelor, astfel reducandu-se cantitatea necesara de chimicale. Miezul ceramic asigura izolarea si extraordinara rezistenta la operatiile mecanice.

Structura piscinei este suficient de elastica incat sa se poata ajusta la o neregularitate moderata a solului si permite instalarea pe o panta sau un teren dificil. Aceste avantaje sunt intensificate de controlul riguros al productiei Compass si de proiectarea care intruneste cele mai stricte standarde.

Selectati accesoriile si atractiile potrivite, adica lumini, tipul de tratare al apei, incalzire si alte caracteristici.


Seriile XL-JAVA
o versiune modificata JAVA pentru instalarea jaluzelelor tip balot Compass Pools, cu urmatoarele particularitati:

- O zona in partea mai adanca a piscinei destinata instalarii jaluzelelor tip balot Compass Pools (acoperis cu structura lamelară integrata).

- Instalarea duzelor de masaj ca zona de relaxare.

- Fundul piscinei în panta, pentru o cantitate mai redusa de apa.

Va rugam sa mai adaugati acestor avantaje controlul riguros al productiei Compass si un design potrivit celor mai stricte standarde. Orice optiune va ofera un avantaj important - sentimentul de investitie corecta si liniste sufleteasca.

Selectati accesoriile si atractiile (inot contracurent, set wellness, cascada etc.) potrivite, luminile, tipul de tratament al apei, incalzirea si multe altele.

Bucurati-va de intretinerea complet automata a piscinei, de apa mai curata si mai sanatoasa cu ajutorul sistemului de circulatie si autocuratire Vantage.


Seriile TRAINER
două benzi pentru sanatate, fitness si amuzament pentru toata lumea:

- Piscinele standard permit inotatul numai pentru o singura persoana.

- Trainer cu două benzi, permite inotul simultan pentru doua sau mai mai multe persoane.

- Trainer este deosebit de larga si astfel este potrivita pentru mai multe jocuri, precum programul "Cross Training." Exercitiile in apa fac bine sistemului locomotor si sunt potrivite atat persoanelor in varsta cat si copiilor mici.

Siguranta este motoul principal a fiecarei piscine Compass si Trainer este adaptat perfect la ea. Zonele de relaxare de pe cele doua parti si treptele largi integrate, fac intrarea in si iesirea din apa sigura. Bordura de sub suprafata apei asigura odihna pentru copii, iar pentru adulti posibilitatea de a parasi piscina in orice punct. Treptele, marginile si fundul piscinei au o suprafata cu lacuire antialunecare.


Seriile XL-TRAINER
două benzi pentru sanatate, fitness si amuzament pentru toata lumea:

- Piscinele standard permit inotatul numai pentru o singura persoana.

- XL–Trainer cu două benzi, permite inotul simultan pentru doua sau mai mai multe persoane.

- XL–Trainer este o versiune modificata a piscinei Trainer cu urmatoarele caracteristici aditionale:

- o zona in partea mai adanca a piscinei destinata instalarii jaluzelelor tip balot Compass Pools sau a duzelor de masaj, pentru a servi ca zona de relaxare;

- perimetru pentru o fixare sigură a jaluzelelor.


Seriile BRILIANT
eleganta purista

Brilliant Pools sunt o versiune economica a Compass Ceramic Pools. Combinatia designului purist–minimalist si utilitatea absoluta o fac tipul clasic de piscina, potrivita oricarui client.

Miezul ceramic al piscinei prelungeste durata de viata a acesteia. Suprafata neteda este foarte placuta la atingere.

O suprafata uniforma fara pori limiteaza depunerea si dezvoltarea algelor, astfel se diminuează cantitatea de chimicale folosite.

Miezul ceramic asigura izolarea, astfel piscina este calda la atingere.

Structura piscinei este suficient de elastica, incat sa se adapteze la o neregularitate posibila a solului.

Piscine ceramice
www.afaceriromania.eu
© 2011 PISCINA IDEALA