PISCINA IDEALA

KIT-ul contine materialul necesar pentru constructia, functionarea si intretinerea piscinei si este compus din:


- Structura perimetrala a piscinei din cofrag cu brevet exclusiv ISOBLOCK seria 300KS/3001 din polistiren cu densitate mare, care garanteaza soliditatea structurii din beton (durata nelimitata = nu exista probe de coroziune, polistirenul nu se deterioreaza si niciun agent extern nu-i dauneaza), garanteaza stabilitatea temperaturii apei datorita dublei izolari a peretilor (deci cresterea temperaturii este de 3/4 grade in comparatie cu o piscina normala).

- Chei de inchidere cofrag.

- Profil de aluminiu pentru montarea perimetrala a linerului sau a membranei de protectie.

- Panza de protectie care se monteaza pe peretii laterali.

- Holsuruburi pentru a monta profilul de aluminiu (6/40).

- Protectia interioara a piscinei cu liner PVC fin, antialunecare, care permite finisajul bazinului si asigura impermeabilitatea interna (culori la alegere), completat cu profilul de montaj.

- Skimmer complet cu capacul reglabil in inaltime pentru curatarea suprafetei apei, rezervor pentru impuritati, elice flotanta, insotit de flanse si suruburi de inox pentru liner.

- Diuze de intrare a apei filtrate, insotite de tuburi de montaj in perete si jetul orientabil, precum si de flansele pentru liner.

- Diuze pentru peria aspiratoare, insotite de capac si flanse pentru liner (unde este prevazut).

- Camin pentru fund cu grilaj si flanse pentru liner.

- Camera tehnica pentru montajul utilajelor (filtru, pompa su tubulatura pentru supape) din poliester armat (fibra de sticla) de ingropat, cu capac pietonal antialunecare.

- Pompa din NORYL anticoroziune si pentru sistemele cu apa sarata cu prefiltrare si capac transparent inspectionabil, rezervoe pentru impuritati (care faciliteaza curatenia).

- Filtru cu nisiop quart, corpul din poliester armat inveli in Gel Coat, completat cu distribuitor intern, capac inspectionabil, supapa de refulare, manometru pentru verificarea presiunii filtrului, supapa cu 6 directii, care faciliteaza operatiunile de spalare a nisipului din filtru.

- Incarcatura de nisip pentru filtru - grabulatie controlata si variabila.

- Tubulatura de colectare interna din PVC PN. 10 rigid, in bucati pentru legaturile camerei tehnice, tub flexibil PN. 6 pentru cele ingropate, coturi, T-uri si alte racorduri din PVC PN. 16.

- Panou electric de comanda si reglare a ciclurilor de filtrare, completat cu ceas programabil, intrerupator manual/ automatic, sigurante si intrerupator magnetotermic, pregatit pentru a monta transformatorul proiectoarelor.

- Scara de inox pentru a facilita accesul in bazin, cu 3 trepte si suruburi de montaj din inox.

- Kit de accesorii de intretinere si curatare, completat cu perie aspiratoare triunghiulara, minciog, perie pentru pereti M. 45, maner telescopic 2,40/ 4,80 m, tub plutitor ultrausor cu diametrul de 38, termometru alb.

- Trusa de analiza a apei (clor pH lichid).

- Kit produse pentru initiere piscina - contine o cutie de clor concentrat 90%, pastile cu algicid cu tripla actiune, cu reducator de pH, o cutie de degresant gel pentru curatarea liniei creata de apa.

- Manual de instructiuni si montaj.

- Manual de instructiuni pentru folosirea optima a piscinei.


Optiuni - o gama completa de accesorii pentru a va crea mai multe satisfactii cand utilizati piscina:


- Bellow-jet pentru inotul contra curent, completat cu cu diuza orientabila care regleaza fluxul de aer-apa creat cu o capacitate de 70 mc/h, care permite inotul in piscine de orice dimensiune, recomandat si pentru piscinele interioare de dimensiuni mici.

- Hidromasaj Swimmline si Idroterapia - diuze introduse in perimetrul bazinului sau in scara romana din rasina, care creeaza si incearca sa obtina maximum de relaxare in timpul in care va aflati in apa.

- Dus solar comod si economic, care permite utilizarea pe tot timpul verii, fara costuri de incalzire suplimentare.

- Acoperire izotermica BLU - panza izotermica, care permite obtinerea unei cresteri de pana la 6 grade a apei si utilizarea careia va asigura posibilitatea de a face baie primavara devreme sau toamna tarziu cand razele solare nu sunt la fel de puternice.

- Sistem de retragere OMEGA, ax de aluminiu telescopic, foarte usor, pentru a putea monta si retrage usor acoperirea folosita pe timpul verii.

- Acoperire pentru iarna cu diferite posibilitati de montaj, cu suruburi laterala sau sustinuta cu o tubulatura centrala, panza cu gauri centrale pentru scurgerea apei.

- ROBOT pentru curatarea optima, care permite mentinerea curata tot timpul, fara eforturi de curatare manuala.

PISCINE ISOBLOCK RIVIERA
Dimensiuni disponibile:
- A = 4 m; Suprafata: 13,00 mp;
- A = 6 m; Suprafata: 28,30 mp;
- A = 8 m; Suprafata: 50,30 mp;
Riviera Riviera
Adancimi disponibile:

- Fund plat: 0,90 m si 1,20 m.

www.afaceriromania.eu
© 2011 PISCINA IDEALA